Vonderhof

WAT TE DOEN IN DE OMGEVING?

Trek er eens op uit om de omgeving te ontdekken. Dit kan te voet, met de fiets en met de auto. We geven hier een woordje meer uitleg over de vele mogelijkheden die onze omgeving biedt.

Wandelen en fietsen

De natuur in de achtertuin en om de hoek, heerlijk om te wandelen en te fietsen. Als het wat bruisender mag liggen steden als Hoogstraten, Breda en Turnhout op een boogscheut van onze B&B.

Voor elk wat wils in de buurt

Bij goed weer kunt u ontbijten op het terras met prachtig uitzicht op het achterliggend groen en de prachtige tuin.

Relax and enjoy

Op wandelafstand van Vonderhof kunt u ontspannen in de privé-sauna wellclusive. Reserveren kunt u op hun website.

SPORT & ONTSPANNING

BEZIENSWAARDIGHEDEN

HOOGSTRATEN

Op slechts 4km ligt de stad Hoogstraten met de beroemde kerktoren van de Sint-Katherinakerk, het charmante begijnhof en de gezellige winkel- en horecamogelijkheden.

MERKSPLAS

Vanuit Vonderhof is het slechts 6km om Merksplas te bereiken. Met “Merksplas Kolonie”, goed op weg om tot het Unesco Werelderfgoed te behoren, is beslist een bezoek meer dan waard.

TURNHOUT

De troeven van Turnhout zijn o.a. het Speelkaartenmuseum, het Begijnhof, dat behoort to Unesco Werelderfgoed, en de Sint-Pieterskerk. Daarnaast is ‘de Gasthuisstraat’, de winkelwandelstraat een begrip in heel de kempen. Op het hernieuwde marktplein is het heerlijk vertoeven op één van de vele terrasjes. 

BREDA

Net over de Nederlandse grens, op 20km van Vonderhof vindt u het charmante Breda met zijn lange winkelstraten, het gezellige marktplein en tal van gebouwen die vragen om bezocht te worden. In de haven kunt u met een rondvaartboot langs de vele monumentale panden varen.

WELLNESS

Wellness op wandelafstand

Scroll naar boven